Vitaj medzi Eko Lamami

Rád by si spravil niečo pre záchranu jedinej planéty na ktorej máme to právo žiť? Už sa nemôžeš pozerať na to, čo všetko zlé s ňou robíme? Tak si tu správne.

Kto sme?

Sme párik bežných mladých ľudí ako práve ty, ktorí sa už ďalej nedokážu pozerať na to, ako si ničíme jediné miesto, kde môžme žiť. 

Čo je našim cieľom?

Chceme sa navzájom vzdelávať a podporovať v oblasti udržateľného životného štýlu. Rozvíjať naše znalosti a robiť všetko pre to aby sme sa naučili správať čo najlepšie k nášmu životnému prostrediu. Všade počúvame len ako to nemá zmysel, že jednotlivec nemôže nič zmeniť. Práve preto sa chceme s tebou spojiť a robiť zmenu vo veľkom.

Podstatné je si uvedomiť, že je tu problém, ktorý sa len a len zväčšuje a kým s ním nezačneme robiť niečo už dnes, tak zajtra môže byť už neskoro. Či už pre nás alebo budúce generácie, nesmieme byť ľahostajní a sebeckí.

Ako to dosiahneme?

Budeme ti prinášať pravideľne nové články a informácie či už na EkoLamy.sk alebo na naších sociálnych sieťach, aby sme sa mohli všetci dozvedieť nové informácie, rady, postrehy zo sveta udržatelného životného štýlu. Tieto znalosti sa potom všetci budeme pokúšať preniesť do naších reálnych svetov.

Čím viac nás bude, tým väčši budeme mať dosah na zmenu. Dôležité je, že musíme všetci chcieť zmenu a byť ochotní za ňu bojovať a možno aj niečo obetovať. Ak sa ti náhodou ako určite aj nám stane situácie kedy naše konanie nebude úplne "eco-friedly", NEVADÍ, ak si našu chybu uvedomíme, príjmeme ju a do budúcna spravíme všetko pre to aby sme ju eliminovali.  

Prečo "Eko Lamy"?

Je to jednoduché:

  • Eko preto lebo sa snažíme spraviť preto aby sme sa správali ekologickejšie
  • Lamy kvôli dvôm dôvodom a to:
    • slovo lama slengovo označuje niekoho, kto je amatér v istej oblasti, čo vyjadruje to, že sa máme čo učiť o tom ako byť viac ekologický
    • pretože lamy patria medzi naše najoblúbenejšie zvieratká, kto by ich predsa nemiloval

llama (source: pixabay.com)

 


Sme veľmi radi, že si si prečítal celý članok. Vyber ako sa ti páčil.
👎 👍
❤️ Ďakujeme za hodnotenie ❤️

Mohlo by ťa zaujímať


Povedz nám tvoj názor

Témy

Zdielaj článok, ak sa ti páči

Podpor nás sledovaním


❤️ Ďakujeme

Posledné články

Zisti ako recyklovať/separovať

Vedel si, že? Každý deň USA vyprodukuje odpadky o hmotnosti Empire State Building